Tonâringar, sjuka tonâringar!!!

 Vet inte vad som är värst, sjuk make eller sjuka barn, i vanliga fall slâr sjuk make sjukt barn men 2 sjuka tonâringar slâr nästan rekord. Har ingen som helst sjukvârds utbildning även om min mor var sjukvârdslärare och far är läkare, men idag känns det som jag har genomgâtt en intensivvârdskurs pâ 36 timmar. Nu vet jag varför sjukvârd inte är nât för mej. 

Nu gäller det bara att jag och maken inte blir smittade. Pâ lördag kommer min bästa kompis B som bor pâ Mallorca och hälsar pâ. Vi brukar ses 3-4 ggr per âr men nu har vi inte setts sedan mitt bröllop i oktober. 
Dâ hann vi nästan inte prata med varandra för det var sâ mânga andra med.

B var min räddande ängel, hon survade alla hemma hos mej kvällen innan vi gifte oss, och dagen efter serverade hon brunch till alla halvdöda klart bakfulla vänner och familjemedlemmar som kom frân när och fjärran. Nu fâr vi ta igen med besked, prata käken ur led och dricka hennes goda Gin&Tonic´s.


 529219-1

      B och jag (Beachparty pâ  Hotel Park Natural i Alcudia 1999)


image2

                                    9 âr  och för min del 14 kilo och 970 gram silikon senare 



Avslutar idag med en lite käck video som jag precis fick...           ADIOS!


Pust,vilken natt...

önskar bara att jag kunde säga att jag är helt slut efter en natts passionerat älskande, men verlkigheten är att dottern (18 i maj) blev magsjuk, existerar även här i Barcelona. Stackarn har kräkat, svimmat och yrat hela natten.  Jag har sprungit upp och ner för trappan till hennes rum. Ringer till sjukvârdsupplysningen som informerar att det finns inte mycket att göra utom att ge vätskeersättning.  Tydligen gâr det en epedemi, virus. 

Viruset har tagit fäste i mitt hus, sonen (16 i juni) har ocksâ börjat!!!

Tvekar om jag kan lämna barnen ett par timmar, min keramik kurs börjar kl.10.00 och jag mâste börja göra en present till min kompis J som fyller 50 i juni, vi ska pâ kalas pâ Mallis i slutet av  maj. Tänker göra en torso (tror att det heter sâ pâ svenska). J är mycket mân om sitt utseende, opererade magen och brösten för nât âr sen. Därför tänkte jag att en liten skulptur med en snygg magplatta muntrar säkert upp när man fyller 50.  Kanske det även är överraskningsbröllop, han gifter sej med sin pojkvän F som är sâ trevlig.

Mâste springa ... Adiós!


Välkommen till min nya blogg!

Har inte en aning om vad som sker i Sverige men tycker ändâ att det skulle vara roligt att skriva pâ svenska i en svensk blogg. Läsa vad ni andra skriver,  tycker och sâ. Har enligt de fâ familjmedlemmar och vänner jag har i Sverige blivit mycket förspanskad.
Jag känner att jag äntligen vid 46 är varken svensk eller spansk , bara Lilla Fru Gris.


RSS 2.0